Kronika Prestiżowa

Made in Fenomen

magazyn
  nr 4 (160). 
Kwiecień 2024
4 kwietnia w gdańskiej restauracji Fenomen odbyło się największe wydarzenie kulinarne branży gastronomicznej - Made in Fenomen. Współorganizatorami spotkania było Stowarzyszenie Kucharzy Polskich. Głównym założeniem wydarzenia było połączenie idei targowej ze spotkaniem branży HoReCa.

Ewa Żuryń, GreenKing, Jerzy Czapla, Centrum Szkolenia Barmanów

Krzysztof Nowosielski

Adam Bańczyk, Prezes Zarządu, Grzywa Końska

Krzysztof Nowosielski

Marcin Świder, doradca kulinarny, Iglotex, Angelika Gadomska, Iglotex, Patrycja Piwowar, Iglotex

Krzysztof Nowosielski

Dorota Steck, Nordsoft

Krzysztof Nowosielski

Krzysztof Remiszewski, Food Service Director, Sokołów

Krzysztof Nowosielski

Maciej Włodarczyk, Prezes Zarządu Iglotex, Krzysztof Szulborski, Prezes stowarzyszenia Kucharzy Polskich

Krzysztof Nowosielski

Magdalena Jakubek, Specjalista ds. Marketingu, Lubiana

Krzysztof Nowosielski

Wiktoria Konowada, Nutella

Krzysztof Nowosielski

Arkadiusz Stefański, ambasador Paczki Wędlin z Rusiborza, Agnieszka Budasz, Anna Lester, Dawid Lester

Krzysztof Nowosielski

Maciej Romaniuk, Małgorzata Romaniuk, Kotanyi

Krzysztof Nowosielski

Andrzej Ławniczak, Stowarzyszenie Kucharzy Polskich

Krzysztof Nowosielski

Michał Kreft, Jakub Karkoszka, Kraftvent

Krzysztof Nowosielski

Robert Bochenko

Krzysztof Nowosielski

Cezary Grenda, właściciel Cytrynówki Świętokrzyskiej

Krzysztof Nowosielski

Rafał Westa, Fanex, Krzysztof Kilanowski, Regionalni Koordynatorzy Sprzedaży, Fanex

Krzysztof Nowosielski

Rafał Chudzik, Nestle, Grzegorz Nikielski, Monika Kamińska

Krzysztof Nowosielski