Kronika Prestiżowa

Szlachetne trunki w Sheratonie

Matylda Promień
magazyn
  nr 3 (54). 
Marzec 2015

Wina i spirytualia z najnowszej oferty Premium Cigars degustowano w winotece sopockiego hotelu Sheraton. Goście mogli próbować trunków przygotowanych specjalnie na sezon wiosenno - letni. Wśród nich znalazły się wina z takich krajów i regionów, jak Chile, Francja, Włochy, Bordeaux, Navarra, Rioja, Duero, Piemont, Porto, Toskania, Wenecja oraz spirytualia z Dominikany, Francji, Martyniki, Szkocji i Włoch.

Cezary Żochowski - regionalny kierownik sprzedaży Premium Cigars.

Krzysztof Nowosielski

Grzegorz A. Jach, współwłaściciel firmy Tratoria Dom Przyjaciół Wina.

Krzysztof Nowosielski

Dominique Chesnais, właściciel restauracji A la Francaise.

Krzysztof Nowosielski

Piotr Szostek, sales manager Premium Cigars.

Krzysztof Nowosielski

Kacper Kaźmierski, Galeria 63, Marek Pobłocki. 

Krzysztof Nowosielski