Kronika Prestiżowa

Niebiańskie smaki w Morskiej

Max Radke
magazyn
  nr 9 (48). 
Wrzesień 2014

W restauracji Morska w Sopocie odbyły się warsztaty kulinarne w ramach akcji charytatywnej „Smaki Nieba i Ziemi”. Cztery zespoły pod czujnym okiem szefa kuchni Adama Głowińskiego przygotowały m.in. mule w białym winie i risotto z borowikami i schabem wieprzowym. 

Sylwia Zarzycka, prezes fundacji „Między Niebem a Ziemią” z synem.

Paula Rettinger - Wietoszko

Kucharze restauracji Morska. W środku szef kuchni Adam Głowiński.

Paula Rettinger - Wietoszko

Michał Korwek, radca prawny z dziećmi.

Paula Rettinger - Wietoszko

Od lewej: Bartosz Masternak, notariusz, Włodzimierz Chróścik, radca prawny, kucharz restauracji Morska, Jakub Jakubowski, redaktor naczelny magazynu Prestiż.

Paula Rettinger - Wietoszko

Izabella Żyglicka, radca prawny z dziećmi.

Paula Rettinger - Wietoszko